Byggfirma Täby

B.J.A Byggservice och Städ – byggfirma Täby

B.J.A Bygg Service och städ

Välkommen till B.J.A Bygg Service och Städ, en familjedriven byggfirma i Täby som sedan 2017 försett sina kunder med hållbara och kvalitativa resultat. När du anlitar oss får du en firma som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom byggbranschen kan vi genomföra de flesta projekten, allt från omfattande husbyggen till enklare snickeriarbeten. Vi finns tillgängliga i Täby med omnejd!

Är du i Täby intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert!

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum och härifrån tar vi oss an uppdrag i närliggande orter. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du i Täby anlitar oss kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är inget arbete för litet eller för stort, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett arbetets omfattning kommer vi säkerställa att du i Täby får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som byggfirma chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Byggfirma Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Byggfirma Täby

Vi är en byggfirma i närheten av Täby som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Byggtjänster

Inom byggbranschen har vi en lång erfarenhet och stor yrkesskicklighet, som kommer väl till användning vid våra uppdrag. Vår byggfirma kan stå till tjänst när du i Täby behöver reparera om taket, eller drömmer om ett helt nytt hus. Kort och gott gör vi det mesta inom branschen, naturligtvis alltid med fokus på kvalitet! Du hittar oss i bland annat Täby.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Byggfirma Täby

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Täby ett brett utbud av byggtjänster. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Byggfirma Täby