Takläggning Åkersberga

B.J.A Byggservice och Städ – takläggning Åkersberga

B.J.A Bygg Service och städ

Är du i Åkersberga intresserad av takläggning? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert. När du anlitar oss för en takläggning får du hantverkare som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom branschen kan vi genomföra det mesta inom takläggning och takarbeten. Vi finns tillgängliga i Åkersberga med omnejd!

 

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum, men som även arbetar i Åkersberga. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. 

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är ingen takläggning för liten eller för stor, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett arbetets omfattning kommer vi säkerställa att du i Åkersberga får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Takläggning Åkersberga

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en firma i närheten av Åkersberga som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Takläggning Åkersberga

Att utföra en takläggning kräver stor noggrannhet och fokus på säkerhet, något vi alltid prioriterar. Ditt tak får dagligen utstå påfrestningar från naturen, därför är det viktigt att ibland göra eventuella arbeten så att man säkerställer att taket upprätthåller sin funktion. Vi har års erfarenhet av takarbeten och kan utföra en takläggning som håller i längden!

B.J.A Bygg Service och Städ är helt rätt företag för dig i Åkersberga som är i behov av en takläggning!

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt takläggning och takarbeten utan vi kan stå till tjänst när du behöver renovera, eller drömmer om ett helt nytt hus. Alla arbeten utförs alltid med noggrannhet och kvalitet, du hittar oss i bland annat Åkersberga.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Takläggning Åkersberga

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Åkersberga ett brett utbud av byggtjänster, däribland takläggning. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Takläggning Åkersberga