Ombyggnation Täby

B.J.A Byggservice och Städ – ombyggnation Täby

B.J.A Bygg Service och städ

Är du i Täby intresserad av en ombyggnation? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert! När du anlitar oss för en ombyggnation får du en byggfirma som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom arbetsområdet kan vi genomföra de flesta projekten av ombyggnation, både invändigt och utvändigt. 

 

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du i Täby anlitar oss för ombyggnation kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är ingen ombyggnation för litet eller för stort, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett arbetets omfattning kommer vi säkerställa att du i Täby får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Ombyggnation Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en firma i närheten av Täby som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Ombyggnation Täby

Vi kan utföra de flesta typerna av ombyggnationer i Täby, såväl invändiga som utvändiga projekt. Vid en ombyggnation går vi tydligt igenom fastighetens befintliga skick för att se vad som är möjligt och kunna planera ett arbete utifrån det samt efter dina önskemål. Vill du förändra planlösningen i ditt hem eller utöka din uteplats? Då är vi på B.J.A Bygg Service och Städ helt rätt företag för dig, vi finns tillgängliga i Täby med omnejd!

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt ombyggnation utan vi kan stå till tjänst när du behöver reparera om taket, eller drömmer om ett helt nytt hus. Alla arbeten utförs alltid med noggrannhet och kvalitet, du hittar oss i bland annat Täby.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Ombyggnation Täby

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Täby ett brett utbud av byggtjänster, däribland ombyggnation. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Ombyggnation Täby