Totalrenovering Täby

B.J.A Byggservice och Städ –  totalrenovering Täby

B.J.A Bygg Service och städ

Är du i Täby intresserad av totalrenovering? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert!. När du anlitar oss får du hantverkare som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom branschen kan vi genomföra de flesta totalrenoveringarna, både invändigt och utvändigt. Vi finns tillgängliga i Täby med omnejd!

 

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum, men som även arbetar närliggande orter. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du i Täby anlitar oss för totalrenovering kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är ingen totalrenovering för liten eller för stor, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett renoveringens omfattning kommer vi säkerställa att du i Täby får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Totalrenovering Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en firma i närheten av Täby som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Totalrenovering Täby

Vi kan till er i Täby utföra de flesta typerna av renoveringar och är specialiserade på bland annat totalrenovering. En totalrenovering innebär att vi genomför ett omfattande arbete på bostaden. Inför processen går vi tydligt igenom dina önskemål, så att vi kan leverera ett resultat därefter. Att renovera ger dig möjligheten att förnya din fastighet och öka både värdet på bostaden men även tillvaron i hemmet.

Vi på B.J.A Bygg Service och Städ är helt rätt företag för dig i Täby som önskar totalrenovera!

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt totalrenovering utan vi kan stå till tjänst när du behöver reparera om taket, eller drömmer om ett helt nytt hus. Alla arbeten utförs alltid med noggrannhet och kvalitet, du hittar oss i bland annat Täby.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Totalrenovering Täby

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Täby ett brett utbud av byggtjänster, däribland totalrenovering. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Totalrenovering Täby