Takläggning Danderyd

B.J.A Byggservice och Städ – takläggning Danderyd

B.J.A Bygg Service och städ

Är du i Danderyd intresserad av takläggning? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert! När du anlitar oss får du hantverkare som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom branschen kan vi genomföra det mesta inom branschen. Vi finns tillgängliga i Danderyd med omnejd!

 

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum, men som även arbetar i Danderyd. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du anlitar oss kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är inget arbete för litet eller för stort, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett arbetets omfattning kommer vi säkerställa att du i Danderyd får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Takläggning Danderyd

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en firma i närheten av Danderyd som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Takläggning Danderyd

Att utföra en takläggning kräver stor noggrannhet och fokus på säkerhet, något vi alltid prioriterar. Din tak får dagligen utstå påfrestningar från naturen, därför är det viktigt att ibland göra eventuella arbeten så att man säkerställer att taket upprätthåller sin funktion. Vi har års erfarenhet av takarbeten och kan utföra en takläggning som håller i längden!

B.J.A Bygg Service och Städ är helt rätt företag för dig i Danderyd som är i behov av en takläggning!

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt takläggning och takarbeten utan vi kan stå till tjänst när du behöver renovera, eller drömmer om ett helt nytt hus. Alla arbeten utförs alltid med noggrannhet och kvalitet, du hittar oss i bland annat Danderyd.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Takläggning Danderyd

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Danderyd ett brett utbud av byggtjänster. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Takläggning Danderyd