Renovering Åkersberga

B.J.A Byggservice och Städ – Vi hjälper dig i Åkersberga med din renovering

B.J.A Bygg Service och städ

Är du i Åkersberga intresserad av en renovering? Tveka inte på att höra av dig till oss på B.J.A Bygg Service och Städ. När du anlitar oss för en renovering får du hantverkare som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom arbetsområdet kan vi genomföra de flesta projekten som berör renovering, både invändigt och utvändigt.

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är en snabbt växande byggfirma som utgår från Täby Centrum, men som även arbetar i Åkersberga. Företaget startade 2017, men bland hantverkarna finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du i Åkersberga anlitar oss för renovering kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För vår byggfirma är ingen renovering för liten eller för stor, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett renoveringens omfattning kommer vi säkerställa att du i Åkersberga får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Renovering Åkersberga

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en firma i närheten av Åkersberga som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Renovering Åkersberga

Vi kan utföra de flesta typerna av renoveringar i Åkersberga, allt från enklare projekt till heltäckande arbeten. Vid en renovering går vi tydligt igenom arbetet med dig för att ta reda på dina visioner och kunna planera vårt arbete utifrån det. Att renovera ger dig möjligheten att förnya din fastighet och öka både värdet men även tillvaron i hemmet.

Vi på B.J.A Bygg Service och Städ är helt rätt företag för dig i Åkersberga som önskar renovera!

Byggtjänster

Vi ägnar oss inte bara åt renovering utan vi kan stå till tjänst när du behöver reparera om taket, eller drömmer om ett helt nytt hus. Alla arbeten utförs alltid med noggrannhet och kvalitet, du hittar oss i bland annat Åkersberga.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Renovering Åkersberga

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Vi kan erbjuda privatpersoner och företag i Åkersberga ett brett utbud av byggtjänster, däribland renovering. Välkommen till en professionell och personlig byggfirma!

Renovering Åkersberga