Snickare Täby

B.J.A Byggservice och Städ – Skickliga snickare för dig i Täby

B.J.A Bygg Service och städ

Välkommen till B.J.A Bygg Service och Städ, ett företag i Täby med kompetenta snickare som sedan 2017 försett sina kunder med hållbara och kvalitativa resultat. När du anlitar oss får du snickare som står vid sitt ord, vi är ett tryggt alternativ som alltid håller det vi lovar. Med en meriterande erfarenhet inom byggbranschen kan våra snickare genomföra de flesta projekten, allt från omfattande altanbyggen till enklare renoveringar. Vi finns tillgängliga i Täby med omnejd!

Är du i Täby intresserad av vad vi som snickare har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert!

Om oss

B.J.A Bygg Service och Städ är ett snabbt växande företag som utgår från Täby Centrum, men som självklart tar emot uppdrag i närliggande orter också. Företaget startade 2017, men bland våra snickare finns en erfarenhet som sträcker sig fler år tillbaka i tiden. När du i i Täby anlitar oss kan du alltid räkna med noggrannhet och en personlig service, vi gör helt enkelt allt för att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi innehar försäkring via Länsförsäkringar, F-skattsedel och god kreditvärdighet!

Om oss

Små & stora uppdrag

För våra snickare är inget arbete för litet eller för stort, på B.J.A Bygg Service och städ ser vi möjligheter. Oavsett arbetets omfattning kommer vi säkerställa att du i i Täby får ett resultat präglat av kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Att du som kund blir nöjd är vår största prioritering. Genom en god dialog med våra kunder ökar vi som snickare chanserna för att kunna presentera ett resultat som går i linje med dina förväntningar.

Snickare Täby

Vad vi erbjuder för tjänster

Snickare Täby

Vi är ett företag i närheten av i Täby som kan erbjuda ett brett utbud både inom byggbranschen men även inom städservice. Oavsett vad du behöver hjälp med, så är det vår ambition som snickare att kunna bidra med vår expertis och ge dig ett förstklassigt resultat.

Byggtjänster

Inom byggbranschen har vi en lång erfarenhet och stor yrkesskicklighet, som kommer väl till användning vid våra uppdrag. Vi kombinerar ett traditionella och välfungerande hantverkarmetoder med innovativa lösningar för att hitta en hållbar slutprodukt.

Våra snickare kan stå till tjänst när du behöver genomföra en renovering, platsbygga en möbel eller drömmer om ett helt nytt hus. Kort och gott gör vi det mesta inom branschen, naturligtvis alltid med fokus på kvalitet! Du hittar oss i bland annat i Täby.

Vi utför:

  • Husbyggen
  • Ombyggnationer/utbyggnationer
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Terrass och altanbyggen
  • Allt inom takarbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B.J.A Bygg Service och Städ

Bygg Mobil: 073 870 97 46 / Städ Mobil: 073 909 68 93

bjabyggservice@gmail.com

Snickare Täby

B.J.A Bygg Service och Städ är en firma där kunden alltid står i fokus! Våra snickare kan erbjuda privatpersoner och företag i i Täby ett brett utbud av byggtjänster. Välkommen till ett professionellt och personligt företag!

Snickare Täby